Actueel

ADEMPAUZE – tijd om weer even tot jezelf te komen.

Elke eerste dinsdag van de maand vindt er een Adempauze bijeenkomst plaats. Een bijeenkomst die je inspireert om je eigen spoor te blijven volgen en vol te houden.

Eerstvolgende bijeenkomst          :              Dinsdag 6 maart van 19.30 – 21.00 uur
Voor wie                                            :              Iedereen die iets wil veranderen in zijn leven
Locatie                                               :              arneveld
Prijs                                                    :              €  10,00  (of meer) als gift voor de Toon Hermans Salon
Aanmelden                                       :              Wel fijn wanneer je je van tevoren even aanmeld. Dat kan telefonisch, via de mail of via deze site.

JE STRESS TE LIJF – START NU

Eéndaagse workshop om anders met stress om te gaan en weer greep te krijgen op leven.
d.d.        :              Zaterdag 10 maart van 10.00 uur – 16.00 uur
locatie  :
prijs       :              €  75,00  (inclusief koffie en thee, exclusief lunch)

UITGEBLUST? ZO WORD JE WEER ENERGIEK!

Eéndaagse workshop om je energielek te ontdekken en meer actie en plezier.

d.d.        :              Zaterdag 24 maart  van 10.00 – 16.00 uur….   De zomertijd gaat weer in!
locatie  :
prijs       :              € 75,00 (inclusief koffie en thee, exclusief lunch)

Cursus “Coach jezelf”

Aan de hand van je eigen thema of vraag leer je in zeven avonden jezelf beter kennen, wat je werkelijk wilt en wat je daarin tegen houdt.

In een groep van maximaal 6 deelnemers leer ik je hoe jij jezelf daarbij kunt coachen.Niet alleen voor nu, maar ook later.

Start: maandag 23 april   van 19.00 – 21.30 uur
Locatie: Barneveld
Prijs € 245,-.

Het LeadershipNL Spel – Dare to Share

We willen wel graag zaken anders aanlopen of bespreken. Maar we weten niet altijd hoe.
Om dit op gang te brengen heb ik met veel plezier meegewerkt aan de totstandkoming van dit Leadership spel. Een spel met maar liefst 100 kaartjes en verdeeld over 4 categorieën: persoonlijk, samenwerking, leiderschap en zingeving.

Je kunt de kaartjes multi-functioneel gebruiken voor allerhande situaties waarvan je vermoedt en voorvoelt dat dit een andere insteek nodig heeft. In de gebruiksaanwijzing vind je hiervoor veel inspirerende tips.
Juist door je kwetsbaar op te stellen kunnen we werkelijk van elkaar leren en ontstaat er een bepaalde intimiteit die het vertrouwen doet toenemen en onze persoonlijke groei mogelijk maakt.

Het spel kost € 20,00 inclusief BTW en verzendkosten en is te bestellen bij NCD, hét platform voor directeuren en commissarissen.

 

GOAL – verbinden van werkzoekenden en werkgevers

Een dankbare klus om afgelopen jaar een bijdrage te mogen leveren aan het project GOAL. Een project om 50-plussers, die om wat voor reden ook zonder werk zijn komen te zitten, weer kansen te geven op de arbeidsmarkt. En wat fijn dat dit project voor een aantal van hen heeft geleid tot een echte betaalde baan. John de Wolf, oud voetballer bij Feijenoord, was ambassadeur van dit project.

Werkgevers grijp je kans. Want onder deze doelgroep vind je pareltjes van medewerkers. Ik denk graag met u mee.

Licentie coach Vitality Mind Challenge

Geweldig wat Theo Immens heeft ontwikkeld! Een tool om stress en burn-out voortijdig in kaart te brengen zodat mensen hierbij preventief ondersteuning kunnen krijgen.

Als oude rot in het vak wil ik dit initiatief graag bekendheid geven. Waarom? Omdat ik denk dat het ons echt kan helpen om uitval door stress te voorkomen en het leven van mensen wat aangenamer kan maken.
Inmiddels ben ik gelicentieerd coach om de Vitality Mind Challenge  (VMC) te mogen interpreteren en te gebruiken in coaching. En in organisaties bij het terugdringen van stress op de werkvloer.

Wil je weten wat Vitality Mind Challenge voor jou of je organisatie kan betekenen?
Laten we dat verkennen in een prettig gesprek onder genot van een kop koffie.

Deze site is momenteel onder constructie