Coachingshotel

Tijd voor een time-out
In deze hectische en chaotische tijd is het niet zo verwonderlijk dat je soms het gevoel hebt dat je haast  ten onder gaat aan de druk van de buitenwereld. Het wordt vaak ongemerkt steeds meer, tot je op een punt komt dat je niet meer om jezelf heen kunt. Je binnenwereld gaat zich steeds meer roeren.

Bijvoorbeeld:

 • Je bent met een project bezig of een grote klus. Maar je dreigt de grip en het overzicht te verliezen. Eigenlijk heb je behoefte aan een time-out om je te herpositioneren, maar je wordt steeds ingehaald door de waan van de dag. Nog maar even doorhalen dus.
 • Je probeert op je werk en thuis alle ballen in de lucht te houden en dat  lukt je redelijk. Alleen gaat het met jou steeds slechter. Je voelt dat je op het randje loopt, maar je moet door.
 • Veranderingen om ons heen gaan steeds sneller en zijn ingrijpender. Je  moet  frequent de focus bijstellen, terwijl je steeds vaker een gevoel bekruipt dat je het grotere doel of beeld kwijt bent. Het ondermijnt je zelfvertrouwen maar dat gevoel druk je weg.
 • Het verschil tussen wat en hoe je doet en communiceert is heel anders  dan hoe je het graag zou willen doen. De kloof daartussen groeit en je begint er steeds meer last van te krijgen in de communicatie en naar je relaties. Maar je houdt jezelf voor dat dit er nu eenmaal bijhoort, in deze tredmolen van werk en leven.
 • Op de een of andere manier voel je niet meer het enthousiasme wat je eerst had in je werk. Je weet ook wel dat het te gemakkelijk is om de omstandigheden de schuld te geven. Maar hoe het dan wel moet? Je laat het allemaal maar zo’n beetje op z’n beloop ….

Een weekje vakantie is dan wel fijn, maar is eerder een vlucht. En doorgaan zoals je nu doet is ook geen oplossing.

Hoe doorbreek je die cirkel

Het “Coachingshotel” is een uniek concept. Het is geen echt hotel, maar het biedt je de mogelijkheid om een meerdaags coachingsprogramma te volgen in een omgeving waar je helemaal tot rust kan komen. Je verblijft op een historische boerderij op het landgoed “Klein Bylaer” dat midden in een prachtig natuurgebied ligt.  Zowel door de omgeving als de dagelijkse coachingsgesprekken kun je weer tot jezelf  komen. Je gaat met vernieuwde energie naar huis met een nieuw perspectief of ‘plan van aanpak’.
Vooraf vindt een intakegesprek plaats waarin we jouw individueel programma op maat maken..

Juist door deze combinatie van RUST en AANPAKKEN snijdt het mes aan twee kanten wat in de praktijk een grote opluchting kan zijn en direct merkbaar z’n vruchten afwerpt.

Bijvoorbeeld:

 • het voorkomt uitval door ziekte doordat je tijdig aan de bel heb getrokken
 • het vergroot je effectiviteit omdat je na deze periode beter in staat bent de juiste beslissingen te nemen
 • een betere zelfkennis hebt gekregen door eerlijk naar jezelf te kijken en te zien waar het ‘mis’ gaat en daarop zelf de regie weer in handen neemt door anders te denken en handelen.
 • het heeft je bewustzijn verhoogt  doordat je ‘het grotere verhaal’ gaat herkennen waar jij in je klus of werk voor staat
 • het helder is geworden dat onomkeerbare stappen nodig zijn om verder afglijden te voorkomen
 • je weg gaat met het gevoel weer vaste grond onder de voeten te hebben met een soort van ‘landschapskaart’ naar de toekomst
 • je zet al acties uit in je “Time-out week”, waardoor er geen onhandige knip komt tussen bewustzijn en handelen
 • je voelt je vitaler en bent beter in staat je ‘eigen middelpunt’ te bewaken       

De periode van een verblijf wordt vastgesteld aan de hand van je vraag en je mogelijkheden. De voorkeur heeft een ‘midweek’, maar ook andere periodes en vormen zijn mogelijk. Bijvoorbeeld een lang weekend van vrijdag t/m maandag.  Ook kun je kiezen voor een 3-daags retraite begeleidingsprogramma.


Wil je meer informatie over het “Coachingshotel”,  de brochure aanvragen of een afspraak maken?
Neem dan contact  op.

 

Deze site is momenteel onder constructie