Ga je stress te lijf

GA JE STRESS TE LIJF en BEGIN NU!

Voorkom die overmatige stress. Want daar wordt écht niemand gelukkig van!

Geleefd worden, of je leven leven
Geleefd worden door je werk of de vele communicatiebronnen, de hele dag door tijd tekort komen, geldzorgen. Dit zijn zo een paar van die stressbronnen die veel mensen herkennen. Jij ook? En ben jij ook zo´n iemand die probeert dit op te lossen door meer balans te zoeken en lukt dat maar niet?
Dan ben je niet de enige. Omdat balans veronderstelt dat het blijft zoals het is. En dat is nu net hoe het leven niet in elkaar zit.

Er is hoop
Ik help je een andere insteek te kiezen, namelijk om je eigen stabiele middelpunt te vinden. Dit betekent dat je werk, je gezin of je leven om je heen nog zo chaotisch kan zijn, maar dat jij je daar niet meer door laat bepalen. Ik leer je beter te luisteren naar jezelf, zonder egoïstisch te zijn. Naar de power van je eigen wijsheid en intuïtie. En niet alleen met je hoofd, maar ook vanuit je hart.
En dat allemaal heel concreet zodat je dit kunt plaatsen in je huidige situatie.

Weer greep krijgen op jezelf
Je wordt daardoor stabieler. Je kunt beter lastige situaties aan. Je weet sneller op een positieve manier je grenzen aan te geven. Je communicatie wordt vriendelijker. En het lukt je steeds vaker om weer op een natuurlijke manier aandacht te geven aan de juiste zaken. Kortom: je voelt je weer veel meer die vent of vrouw die je graag wil zijn.
Goed voor jezelf en prettig gezelschap voor je omgeving.

Meld je aan
Een leuke en leerzame dag vol zelfreflectie, persoonlijke tips, inspiratie, concrete oefeningen en achtergrondinformatie.  Je gaat naar huis met je ´Persoonlijk Leef & Leer Plan´ voor een leven zonder overbodige stress.

Ik zou zeggen: Gun het jezelf en meld je aan! Ik heet je graag van harte welkom.

Deze site is momenteel onder constructie