Ontdek je energielek en zorg voor meer leven in de brouwerij.

UITGEBLUST? – ZÓ KRIJG JE WEER ENERGIE!

Workshop: Ontdek je energielek en zorg voor meer leven in de brouwerij.

Als je ´s avonds naar bed gaat en je bent moe is er niets aan de hand. Maar als je ´s morgens wakker wordt en je voelt je regelmatig nog steeds moe dan is dat wel een punt van aandacht. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Maar een van de meest voor de hand liggende reden is dat je je leven als futloos ervaart en wel een energieboost kan gebruiken.

Wat je jouw energielek
Waaraan merk je dat? Je denkt vaak in dezelfde kringetjes. Thuis of op je werk doe je meer van hetzelfde. En eigenlijk kom je geen stap verder. Het enige wat je merkt is dat je er futloos en moe van wordt. Je hebt geen idee om het anders te doen en de energie ontbreekt je om nieuwe dingen op te pakken. Je leeft meer in je hoofd dan dat je werkelijk leeft.
Een vicieuze cirkel waardoor je je langzaamaan uitgeblust voelt.

Hoe doorbreek je dat?
Tijdens deze workshop help ik jou je gedachtencirkels in kaart te brengen en hoe deze te doorbreken. Je realiseert je wat je werkelijk energie geeft.  En zachtjes begint het bij je te borrelen en je krijgt zin om dat weer te gaan leven. Niet later, maar direct. Je hart is daarbij een goede graadmeter, want die reageert onmiddellijk.
Je hebt zin om een eerste stap te zetten. En echt waar … als je die eerste stap zet, volgen er vanzelf meer.
Je gaat weer de leuke kant van leven ontdekken!

Zie mij nou …
Een verrassende dag die je inspiratie geeft om anders naar situaties en jezelf te kijken. Je gaat naar huis met jouw ¨Persoonlijke Energie Gebruikswijzer¨ om een energieker en leuker leven te leiden. Niet straks, niet later, maar nu.

Benieuwt? Gun jezelf dan deze dag! Ik heet je graag van harte welkom. AANMELDEN

Deze site is momenteel onder constructie